Ταυτότητα
Διοίκηση
Διακρίσεις
Άργης Τα νέα μας Άρθρα Επικοινωνία


Διακρίσεις

επιστροφή

Η πιο μεγάλη διάκριση για τον ΑΡΓΗ και μια από τις μεγαλύτερες στα μέχρι σήμερα αθλητικά πράγματα της πόλης της Καλαμάτας κατακτήθηκε το 2005 από τον Διεθνή και Πανελληνιονίκη αθλητή του σωματείου Γιάννη Στεφάνου, ο οποίος ήταν 3ος Παγκόσμιος πρωταθλητής Νέων στην Τεχνική κολύμβηση, ενώ ένας ακόμα Διεθνής και Πανελληνιονίκης αθλητής ήταν και ο Θεοφάνης Λάμπρος στην Κλασσική κολύμβηση.

Πανελληνιονίκες στην Τεχνική κολύμβηση έχουν αναδειχθεί μέχρι σήμερα εκτός από τον Γιάννη Στεφάνου και οι Βάσω Τσακάκου, Μαρία Λάμπρου, Τασία Τσακάκου, Τζίνα Μπαξιβανάκη, Νιόβη Μπαξιβανάκη, Ηλίας Δουρδουνάς, Κώστας Χατζηγιάννης, Χρήστος Ρέββας, Δημήτρης Καλογερόπουλος, Τάσος Κελέσης, Γιώργος Δουρδουνάς, Αριστείδης Κομώλης, Γιώργος Ορφανός, Δημήτρης Λίγγρης. Τα δελφίνια του ΑΡΓΗ έχουν κατακτήσει περισσότερα από 60 μετάλλια σε Πανελλήνια πρωταθλήματα ενώ οι ομάδες σκυταλοδρομίας στην κατηγορία Παμπαίδων κατέχουν τα Πανελλήνια ρεκόρ στα 4Χ100 και 4Χ200 επιφάνειας.

Στην Κλασσική κολύμβηση έχουν υπάρξει αθλητές φιναλίστ σε Πανελλήνια πρωταθλήματα, οι Νιόβη Μπαξιβανάκη και Βάσω Τσακάκου έχουν κατακτήσει μετάλλια σε Χειμερινούς αγώνες, ενώ πάρα πολλοί έχουν αναδειχθεί πρωταθλητές Περιφέρειας στις Προαγωνιστικές κατηγορίες .

Στο Βόλεϊ αθλήτριες του ΑΡΓΗ έχουν συμμετάσχει στα Κλιμάκια και στους Πυρήνες των Προεθνικών ομάδων και οι ομάδες Ανδρών, Γυναικών, Νεανίδων, Κορασίδων και Παγκορασίδων έχουν αναδειχθεί κατά καιρούς πρωταθλήτριες στις κατηγορίες τους στην περιφέρεια Πελοποννήσου στην οποία και αγωνίζονται.

τρέξιμο running αθλητισμός fitness Μεσσηνία Messinia